Alt fra Premier League

I Premier league sker der hele tiden noget. På denne side kan du følge med i de vigtigste rygter, skader, kampe og statistikker.

tirsdag den 19. april 2011

Newcastle - Manchester United

I aften d. 19/4 klokken 20:30 dansk tid, tager mægtige Manchester United imod de sort/hvide fra Newcastle på St. James Park, Newcastle. United har med en sejr næsten sikret sig Premier League titlen tilbage til Old Trafford, hvor imod Newcastle på 10. pladsen kan give sig selv rigtig gode odds på at blive i Englands bedste liga, hvis de får alle 3 point med sig.

Manchester United får deres engelske helt Wayne Rooney tilbage fra hans 2-kampe-karantæne, som han fik efter at han bandede foran et TV-kamera efter en scoring. United forventes dog at starte stærkt, selvom de snart også skal i Champions league imod Schalke der har overrasket meget i Chl i år. United tabte deres seneste kamp i FA-semifinalekamp 1-0 til ærkerivalerne fra Manchester City, og forventes derfor at ville revanchere sig i aften.

Newcastle har ikke råd til at have de store skader, efter de i Januars Tranfervindue solgte hovedstødsstærke Andy Carrol, som klubben dog fik gode penge i klubkassen for. Målmand Steve Harper regnes for at være ude, dog er den stærke angirber Shola Ameobi tilbage for The Magpies. Dog er stærke Kevin Nolan, der har været newcastles bedste denne sæson, ude med karantæne.

Dommer : Lee Probert
Start : 20:30
Kanal : Kanal 6
Mit Tip : 1-4

Ingen kommentarer:

Send en kommentar